Εικόνες ντροπής: Καβγάς με μπουνιές και κλωτσιές για τον Τίμιο Σταυρό στη Φλώρινα
Στην προσπάθειά τους να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό, ορισμένοι από τους συμμετέχοντες ενεπλάκησαν σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και μπουνιές μέσα στο νερό.
Εικόνες που προκαλούν αμηχανία εκτυλίχθηκαν στη Φλώρινα κατά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων. Στην προσπάθειά τους να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό, ορισμένοι από τους συμμετέχοντες ενεπλάκησαν σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και μπουνιές μέσα στο νερό.
Με το που ο ιερέας έριξε τον Σταυρό, οι πιστοί όρμησαν ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος και να χαθεί κάθε έννοια τάξης και ευλάβειας. Αντί για το πνεύμα πίστης και αγάπης που αρμόζει στην ημέρα των Θεοφανίων, το σκηνικό θύμισε ανταγωνισμό, με μοναδικό στόχο το ποιος θα αναδειχθεί «νικητής» της τελετής.
Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται όσοι βούτηξαν στον ποταμό Σακουλέβα της ακριτικής πόλης για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό, να σπρώχνονται, ενώ αρχικά απειλείται πιο θερμό επεισόδιο, για να πάρει ο καθένας τον σταυρό για δικό του.